Ξεκινούν οι εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλμυρού
19 Μαΐ 2020
Δωρ. Κολυνδρίνη: Ο Δήμος Σκιάθου υπεύθυνος για τη συγκοινωνία προς Κουκουναριές
19 Μαΐ 2020

Προσλήψεις μονίμων στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου ζητά ο δήμαρχος

Μοιράσου το άρθρο:

Επιστολή προς τον Υφ. Υγείας Κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη απέστειλε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Υφυπουργό, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Μαραβέγια και τους Δημάρχους Σκοπέλου και Σκιάθου την Παρασκευή 15 Μαΐου, στην οποία συζητήσανε τα θέματα υγείας που απασχολούν τα νησιά μας. Κατά τη συζήτηση τέθηκαν στον Υφυπουργό, όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία και ασφάλεια των κατοίκων των νησιών.
Ο κ. Βαφίνης έθεσε στον κ. Κοντοζαμάνη και το θέμα των Διαγνωστικών Τεστ που θα πρέπει να προμηθευτεί το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου έτσι ώστε να μη χρειάζεται η μετάβαση στο Βόλο για να γίνει το τεστ για τον κορονοιό, που και χρονοβόρα είναι και δαπανηρή.
Ο Δήμαρχος Αλοννήσου μεταξύ των άλλων, έθεσε σαν προτεραιότητα την στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου, την ένταξή του Ιατρείου στο ΕΚΑΒ και την ενίσχυση με οδηγούς και διασώστες καθώς και την προμήθεια ενός καινούργιου ασθενοφόρου.
Στην Επιστολή του λοιπόν προς τον Υφυπουργό Υγείας ο Δήμαρχος Αλοννήσου ζητάει όπως το Υπουργείο προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις με μόνιμο προσωπικό για το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και συγκεκριμένα κατά προτεραιότητα με:
Ιατρό Γενικής Ιατρικής/ Παθολογίας με βαθμό Διευθυντού,
Χειριστή /ρια Ακτινολογικού μηχανήματος,
Μόνιμο Νοσηλευτή/ρια,
Παρασκευαστή/ρια,
Παιδίατρο,
Οδοντίατρο.

Μοιράσου το άρθρο: