Πρόταση μετονομασίας δρόμου του Βόλου σε οδό “Μανώλη Γλέζου και Απ. Σάντα”
6 Απρ 2020
ΟΕΒΕΜ: Κινούμενες υγειονομικές βόμβες οι κομμωτές με τα βαλιτσάκια
6 Απρ 2020

Διαμαρτυρία έξω από το Αχιλλοπούλειο και τα Κέντρα Υγείας για τις ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα Υγείας

Μοιράσου το άρθρο:

Ημέρα πανελλαδικών κινητοποιήσεων των υγειονομικών αύριο, παγκόσμια ημέρα της υγείας και πολλοί σύλλογοι και φορείς έχουν δημοσιοποιήσει τη στήριξή τους στον αγώνα των υγειονομικών ενώ ζητούν ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας. Στη Μαγνησία οι κινητοποιήσεις θα γίνουν στις 11 το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου και στα Κέντρα Υγείας Ζαγοράς, Αργαλαστής, Σκοπέλου και Σκιάθου.

«Είναι η κρίσιμη ώρα της μάχης με την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και της μάχης με τις διαχρονικές ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας» τονίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα σωματεία που θα συμμετέχουν. Επιπλέον η  Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ) με επιστολή της καλεί τους βουλευτές και τους εκπροσώπους πολιτικών φορέων της Μαγνησίας να παραστούν συμβολικά στην αυριανή διαμαρτυρία.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Χαιρετίζουμε και σας ευχαριστούμε όλους για τη διάθεση σας να παραστείτε σε αυτή τη συμβολική διαμαρτυρία των Εργαζόμενων στο γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Επιθυμούμε να εφιστήσουμε την προσοχή σε όλους ότι λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων η παρουσία όλων μας θα είναι μόνο συμβολική και αντιπροσωπευτική (κατά προτίμηση όχι παραπάνω από ένας άνθρωπος ανά σωματείο) άρα καλό είναι να μην ξεπεράσουμε τα προτεινόμενα όρια του νόμου.

Μοιράσου το άρθρο: