ΕΒΟΛ: Δωρεά ενός υπερηχοτομογράφου στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας
27 Μαρ 2020
Ευθ. Τσάμης: “Με επίταξη επ’αμοιβή να μπουν και ιδιώτες γιατροί στον πόλεμο κατά του κορονοϊού”
27 Μαρ 2020

Αγορά τροφής για τα αδέσποτα της πόλης από το Δήμο Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Χίλια εξακόσια κιλά τροφής για τα αδέσποτα ζώα της πόλης προμηθεύτηκε ο δήμος Βόλου.  Η χορήγηση της τροφής θα διατεθεί στις τοπικές κοινότητες, στις ενεργές φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες για την σίτιση των αδέσποτων εντός ορίων του Δήμου Βόλου, από το κτίριο Στρεφτάρη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τοπάλη με Γαλλίας κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα 24210 20412 και 6932916860, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Δήμος Βόλου έχει μεριμνήσει με υπευθυνότητα να προμηθευτεί και τις ειδικές βεβαιώσεις που αφορούν σε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν προκειμένου να φροντίσουν αδέσποτα ζώα εντός των ορίων του δήμου στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν την ταυτότητα τους, να συμπληρώσουν στην βεβαίωση το σημείο που βρίσκονται τα αδέσποτα, τις ημέρες και τις ώρες της σίτισης για να λάβουν την τροφή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης η διάρκεια της μετακίνησης για την σίτιση των αδέσποτων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Μοιράσου το άρθρο: