Συνταξιούχοι: Να δοθεί σε όλους το δώρο του Πάσχα
26 Μαρ 2020
Δ. Κολυνδρίνη: Φόβοι για ζημιές στη Ζαγορά αν δεν σταματήσει η βροχή
26 Μαρ 2020

Χείρα Βοηθείας στο Νοσοκομείο Βόλου τείνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Χείρα βοηθείας τείνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Νοσοκομείο του Βόλου, δηλώνοντας «παρών» για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας αυτές τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα μας.

Με σημερινή του επιστολή του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννη Ντόκο, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης ζητά να ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν προκύψει στο νοσηλευτικό ίδρυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δηλώνοντας έτοιμος να ανταποκριθεί όπου καταστεί ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασδάνης αναφέρει στην επιστολή του: «Ενόψει των δύσκολων και πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συνδράμουμε με κάθε δυνατό μέσο.
Είναι κοινά γνωστό ότι τα νοσοκομεία και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μια τιτάνια μάχη απέναντι στη πανδημία του κορωνοϊού. COVID-19, πολλές φορές χωρίς επαρκή μέσα.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με αίσθημα ευθύνης τόσο προς τους συμπολίτες μας όσο και προς τα μέλη μας, είναι στη διάθεσή σας για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.
Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως άμεσα μας ενημερώσετε για τις ανάγκες του νοσοκομείου σας σε ιατρικό υλικό και ιατρικά μέσα αναγκαία για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Μοιράσου το άρθρο: