Πρόταση ΚΝΕ για εθελοντική συμβολή των τελειοφοίτων ιατρικής στη μάχη κατά της πανδημίας
24 Μαρ 2020
Α.Μεϊκόπουλος: “Να στηριχθεί άμεσα ο κλάδος των τεχνικών επαγγελμάτων”
24 Μαρ 2020

Εναρμονισμένοι οι Βολιώτες στα μέτρα περιορισμού της μετακίνησης

Μοιράσου το άρθρο:

Εναρμονισμένοι είναι οι Βολιώτες με τα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορονοϊού, με τις βεβαιώσεις ανά χείρας και για τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις.
Η χθεσινή πρώτη ημέρα έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετακινούμενων πολιτών έγινε έχοντας την έγκριση είτε εγγράφως είτε μέσω μηνύματος στο κινητό, γεγονός που δείχνει την συνέπεια απέναντι στις συστάσεις.
Στην σύσκεψη  που έγινε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, οι αστυνομικοί επεσήμαναν ότι χρειάστηκε να κάνουν κάποιες συστάσεις, αλλά γενικώς υπάρχει συναίνεση και κατανόηση από τους πολίτες, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού
Θυμίζουμε ότι από σήμερα όποιοι πολίτες δεν διαθέτουν βεβαίωση για την μετακίνησή τους κατά τον έλεγχο από τα αρμόδια όργανα θα του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ, ενώ ο πολίτης έχει δικαίωμα εντός τριών ημερών να αποστείλει την ένστασή του είτε με email είτε μέσω fax. Το μέτρο σε πρώτη φάση ισχύει μέχρι 6 Απριλίου.
Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι κινούνται με τα δελτία Τύπου Α για την εργασία τους και για όλες τις υπόλοιπες μετακινήσεις με τρεις τρόπους, είτε με το δελτίο Τύπου Β, είτε μέσω sms στο 13033, είτε με χειρόγραφη δήλωση.

Μοιράσου το άρθρο: