Σκληρή αντιπαράθεση συνδικαλιστών εν μέσω πανδημίας στο Αχιλλοπούλειο
23 Μαρ 2020
Πρόταση ΚΝΕ για εθελοντική συμβολή των τελειοφοίτων ιατρικής στη μάχη κατά της πανδημίας
24 Μαρ 2020

Δήμαρχος Ρ. Φεραίου: Να υψωθεί η ελληνική σημαία εν όψει της 25ης Μαρτίου

Μοιράσου το άρθρο:

Mήνυμα για την 25η Μαρτίου έστειλε ο  Δημάρχος Ρήγα Φεραίου  Δημήτρης Νασίκας, ενώ απευθυνόμενος προς τους πολίτες, τους παροτρύνει να υψώσουν στα σπίτια τους την ελληνική σημαία.

Το μήνυμα του δημάρχου αναφέρει: «Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες ώρες και καταστάσεις που βιώνουμε ως χώρα, ενόψει της Εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου αλλά και της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας μας, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, απευθύνω μήνυμα σε όλους τους συνδημότες και συμπολίτες μας να αντλήσουν από την ιστορική αυτή ημέρα δύναμη, θάρρος, ελπίδα και ψυχικό σθένος.


Ας παραδειγματιστούμε από τους ένδοξους αγώνες που έδωσε η Ελλάδα με τους ήρωες της, ανάμεσα στου οποίους ήταν και ο Εθνεγέρτης μας Ρήγας Βελεστινλής, και ας υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας την ελληνική σημαία ψηλά και περήφανα.
Ακολουθούμε και δεν ξεχνούμε την ιστορία μας σεβόμενοι όσους αντιστάθηκαν με προσωπικές θυσίες θέτοντας ως πρωταρχικό σκοπό την υπεράσπιση του έθνους και το κοινό καλό.
Ας αντισταθούμε όλοι τώρα σε κάθε είδους απειλή ενάντια στην πατρίδα μας λειτουργώντας με ομοψυχία, συλλογική συνείδηση και προσωπική ευθύνη.
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Μένουμε σπίτι.
Μένουμε ενωμένοι.
Δρούμε ως σύνολο.
Τιμούμε τους ήρωες της ελευθερίας μας έχοντας πίστη στις αρχές και τα ιδανικά για τα οποία πολέμησα

Μοιράσου το άρθρο: