Παρεμβάσεις φύτευσης στα δημοτικά παρτέρια – Ορισμένοι αφαιρούν λουλούδια
13 Φεβ 2020
Αναβάλλονται οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκι Παμπαίδων και Παγκορασίδων
13 Φεβ 2020

Δεν αποφεύγουν την πληρωμή τελών ταξινόμησης-Αγανάκτηση ιδιοκτητών

Μοιράσου το άρθρο:

Αρνητικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των διπλών τελών ταξινόμησης που καλούνται να πληρώσουν περί τους 3.500 ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων από τη Μαγνησία για οχήματα που αγόρασαν το 2000 και 2001.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών, κ. Γιάννης Μαστρογιάννης, η τελευταία πληροφόρηση που είχαν, είναι ότι δεν μπορεί να προχωρήσει τελικά, η επίλυση του θέματος με νομοθετική ρύθμιση, όπως αρχικά υπήρχε δέσμευση και ως εκ τούτου καλούνται να ξαναπληρώσουν τα τέλη ταξινόμησης που είναι από 80 έως και 300 ευρώ για κάποιες περιπτώσεις.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, συγκαλείται αύριο (14-2-2020) έκτακτη συγκέντρωση των θιγόμενων, στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, προκειμένου να αποφασίσουν τις μελλοντικές τους κινήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό, να προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της ΔΟΥ Βόλου.
Ο κ. Μαστρογιάννης έκανε λόγο για εμπαιγμό από πλευράς των τοπικών βουλευτών, στους οποίους απευθύνθηκαν εδώ και μήνες, λαμβάνοντας μάλιστα τη διαβεβαίωση ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί, είτε με νομοθετική ρύθμιση, είτε θα δοθεί διοικητικά λύση.

Μοιράσου το άρθρο: