Εποικοδομητική συνάντηση Κ. Νούσιου με την Ένωση Νέων Αγροτών Καρδίτσας
10 Φεβ 2020
Κλειστό λόγω κρουσμάτων οστρακιάς το 2ο Νηπιαγωγείο Φερών Βελεστίνου
10 Φεβ 2020

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον αγώνα Ριζομύλου-Κερασιάς

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας το ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου και ο ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νόμου Μαγνησίας, της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου , της Ένωσης Πτυχιούχων Φ. Αγωγής Μαγνησίας και των πολιτιστικών Συλλόγων Ριζομύλου-Διάπλαση, Κερασιάς, Καναλίων, του ΚΙΠΟΚΕ, καθώς και των τοπικών κοινοτήτων Ριζο-μύλου, Κερασιάς, διοργανώνουν στις 22 Μαρτίου τον 17ο αγώνα δρόμου Ριζομύλου-Κερασιάς απόστασης 21 χλμ. ενώνοντας τα δύο Μαρτυρικά Χωριά και τον παράλληλο αγώνα 5.200 μέτρων Κανάλια-Κερασιά και 500μ για παιδιά στην Κερασιά.

Οι αγώνες θα προσφέρουν αριθμό συμμετοχής, chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, τεχνικό t-shirt, νερά, μπάρες, και εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες. Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ ενώ ο παιδικός αγώνας θα είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση θα αναλάβει με λεωφορεία τη μεταφορά των δρομέων από την Κερασιά στα Κανά-λια για την εκκίνηση του αγώνα των 5,2χλμ , καθώς και από την Κερασιά στο Ριζόμυλο μετά το τέλος του αγώνα για όσους θα έχουν τα αυτοκίνητά τους εκεί από τον αγώνα 21χλμ.

ΟΙ εγγραφές ξεκίνησαν και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.sdyvkentavros.com , όπου υπάρ-χει και η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κώστας Κυριαζής κιν 6994583137 , ΚΕΠ Υγείας Ρ.Φεραίου 24250 23794 (κ.Χασιώτη Αντωνία) , Ηλ.ταχυδρομείο : [email protected]

 

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στο Μαραθώνα, αγώνες δρόμου 10χλμ. για άνδρες και 5χλμ. για γυναίκες, που διοργάνωσε η γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ.)
Ο Δημήτρης Γάκης πήρε μέρος στον αγώνα των 10χλμ και τερμάτισε σε χρόνο 46:54 εκπροσω-πώντας επάξια τόσο την 111 Πτέρυγα Μάχης που υπηρετεί όσο και το σύλλογο του ΣΔΥ Βόλου Κένταυρος.

Μοιράσου το άρθρο: