Πρόσκληση στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Πανεπιστημίου ενάντια στις βάσεις
28 Ιαν 2020
Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στους δήμους Αλμυρού, Ζαγοράς και Ν. Πηλίου
28 Ιαν 2020

Ημερίδα με θέμα “Ελάτε να γνωρίσετε το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ”

Μοιράσου το άρθρο:

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου σε συνεργασία με την Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου , διοργανώνουν ημερίδα για τα ειδικά σχολεία του Δήμου με τίτλο : “ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ”, την Παρασκευή 31/01/2020 από τις 11.00 έως τις 13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ και πρόκειται να συμμετέχουν ασκούμενοι και εκπαιδευτές του Διεθνούς Οργανισμού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για ΑμεΑ ΕΛΛΑΣ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ασκήσεις.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρία μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο ένταξης και προσαρμογής ξεπερνώντας κάθε πολιτιστικό και κοινωνικό εμπόδιο και περιορίζοντας τις διακρίσεις κατά των ατόμων αυτών.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αθανάσιος Κωτούλας, Ειδικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας -Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, με θέμα: “ Άθληση και παιδιά με αναπηρία ”.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Μοιράσου το άρθρο: