Ενημέρωση των πολιτών για την Καραμπατζάκη από την Επιτροπή Πολιτών
27 Ιαν 2020
Το Takis Barberis Group ζωντανά στο Filippou Cafe
27 Ιαν 2020

Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικτυακές αιτήσεις ειδικών μητρώων ασφαλιστών

Μοιράσου το άρθρο:

Ενημερωτική εκδήλωση για τις διαδικτυακές αιτήσεις ανανεώσεων ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων αστικής ευθύνης ασφαλιστών και τις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών διοργανώνει την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας η εταιρία Συστημάτων Πληροφορικής SGA.

Αναφορικά στις ανανεώσεις ειδικών μητρώων ασφαλιστών και συμβολαίων, η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου που θέλουν να ανανεώσουν την άδειά τους, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να υποβάλουν την σχετική αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις που γίνονται διαδικτυακά, θα τις «βλέπει» ένας εξουσιοδοτημένος υπάλληλος του Επιμελητηρίου, θα κάνει τους σχετικούς ελέγχους και θα αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο (πατώντας ένα πλήκτρο), στο mail που έχει δηλώσει, την σχετική επιστολή ενημέρωσης, ότι οι αλλαγές έχουν αποθηκευτεί προσωρινά. Επίσης θα ενημερώνεται αν υπάρχει οφειλή για τέλος τήρησης καρτέλας ΓΕΜΗ. Μετά τους σχετικούς ελέγχους, θα γίνεται η αλλαγή στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Το μέλος θα λαμβάνει στο mail του ενημέρωση ότι, η αίτησή του διεκπεραιώθηκε και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις προσωποποιημένες υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικού.

Αναφορικά στις διαδικτυακές υποβολές βεβαιώσεων σεμιναρίων εκπαίδευσης των ασφαλιστών η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη-ασφαλιστές του Επιμελητηρίου να υποβάλουν τις βεβαιώσεις σεμιναρίων, μέσα από την πλατφόρμα του web Επιμελητηρίου, να συμπληρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, να ψηφιοποιήσουν και επισυνάψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να τα υποβάλουν.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: