Επίσπευση των διαδικασιών καταβολής επιδόματος ανεργίας ζήτησαν από τον ΟΑΕΔ οι απολυμένες καθαρίστριες του Π.Θ.
24 Ιαν 2020
Απέναντι στο νέο ασφαλιστικό οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας
24 Ιαν 2020

Επιτροπή Δημοτών Κραυσίνδωνα: Περιμένοντας την απόφαση του ΣτΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Aντί ανακοίνωσης σας διαβιβάζουμε την εικόνα προσαρμοσμένη στα δεδομένα της περιοχής του χειμάρρου Κραυσίδωνα, με τους πολίτες να παρατηρούν πάνω στη δοκό τα δρώμενα στην περιοχή και σας ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια  δεν τελείωσε σήμερα Παρασκευή 24 του Γενάρη. Σύντομα θα υπάρξει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Ανώτατο Συμβούλιο της χώρας μας που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 10  Μαρτίου 2020.
Οι αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος  της ποιότητας ζωής και της υγείας, είναι διαρκείς πολύ περισσότερο δε αυτοί εντείνονται όταν  από τους απο – φασίζοντες  είναι εμφανής η αδυναμία αντίληψης του περιβαλλοντικού συναγερμού που εδώ και χρόνια έχει περιέλθει η πόλη μας και της επιτακτικής πλέον ανάγκης διαφύλαξης και ανάδειξης  αυτών των σημαντικών ελεύθερων γραμμικών χώρων, όπως είναι ο χείμαρρος Κραυσίδωνας!

Η απάντηση της δημοτικής αρχής

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα μέλη της Επιτροπής Δημοτών Κραυσίνδωνα μας ενημέρωσαν ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις για την ανάπλαση της οδού Καραμπατζάκη. Κι αυτό γιατί έτσι θα δουν και την περιοχή να εξωραΐζεται και να αναπτύσσεται και θα διαπιστώσουν ότι η Δημοτική μας Αρχή δεν διαχωρίζει τους δημότες σε πατρικίους και πληβείους και λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος της πόλης και μόνο.
Τους συνιστούμε να παραμείνουν με τεταμένη την προσοχή στο σύνολο της πόλης, που καθημερινά χάρις στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται βγαίνει από τη μιζέρια και την κακομοιριά και καθίσταται μια σύγχρονη, λειτουργική, ευρωπαϊκών προδιαγραφών πόλη.

Μοιράσου το άρθρο: