Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: «Η ΝΔ θα πρέπει να γνωρίζει πως οι παλιές συνταγές οδηγούν σε παλιά δεινά»
24 Ιαν 2020
ΕΚΒ: Ανασφάλιστος και χωρίς άδεια εργασίας ο 29χρονος εργάτης πολυτραυματίας
24 Ιαν 2020

Διαμαρτυρίας κατοίκων της ΔΕ Ταμασίου στην Τράπεζα Πειραιώς στο Λεοντάρι

Μοιράσου το άρθρο:

Την διαμαρτυρία τους εξέφρασαν κάτοικοι της περιοχής του πρώην Δήμου Ταμασίου αλλά και γειτονικών Δήμων όπως από τους πρώην Δήμους, Μενελαϊδας, Θεσσαλιώτιδος και Ρεντίνας για τη λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι.
Συγκεκριμένα, όπως είπαν, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όπως πρέπει, αφού η τράπεζα λειτουργεί πλέον μια μέρα την εβδομάδα σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές που λειτουργούσε σε καθημερινή βάση ή πιο πρόσφατες που λειτουργούσε τρεις ημέρες την εβδομάδα.
Όλη η περιοχή με τους όμορους πρώην Δήμους, κατοικείται από 7000 περίπου κατοίκους και ταλαιπωρούνται αφού είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν σε άλλο κατάστημα, διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, στην πόλη των Σοφάδων με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν στο κατάστημα Λεονταρίου.
Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση που διαμορφώθηκε χθες πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία στο Λεοντάρι και στην οποία συμμετείχαν κοινοτικοί, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων έξω από το κατάστημα της Πειραιώς. Αντιπροσωπεία αιρετών παρέδωσαν ψήφισμα της συγκέντρωσης στον Διευθυντή του καταστήματος κ. Απόστολο Χρήστου το οποίο ζήτησαν να κοινοποηθεί στη Διοίκηση της τράπεζας ευελπιστώντας στην κατανόηση του αιτήματος.
Κατόπιν θα ακολουθήσει η αποστολή του ψηφίσματος σε βουλευτές και αρμόδιους φορείς με κύριο αίτημα την λειτουργία του καταστήματος καθημερινά ή όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες την εβδομάδα.
Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Ιωάννης Κουτσομιλιάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Δημ. Αλεξόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Τσιώτας, Κώστας Βράκας, οι πρόεδροι κοινοτήτων Λεονταρίου Αντ. Σαλαγιάννης, Ανάβρας Θαν Χαλής, Αχλαδιάς Γιαν. Επισκόπου, κοινοτικοί σύμβουλοι και πολλοί κάτοικοι.
Στη συνέχεια όπως έγινε γνωστό θα αναληφθεί πρωτοβουλία να ενημερωθούν οι πρόεδροι και οι κάτοικοι και άλλων όμορων Κοινοτήτων που εξυπηρετούνται από την τράπεζα, ώστε το μέτωπο διεκδίκησης να έχει μεγαλύτερη απήχηση και ανταπόκριση και να βρίσκεται σε εγρήγορση

Μοιράσου το άρθρο: