Συνάντηση του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ με τη Ζέττα Μακρή
20 Ιαν 2020
Πέμπτη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης Βόλου
20 Ιαν 2020

Υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας κατέθεσε ο Αθ. Σούκιας

Μοιράσου το άρθρο:

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας κατέθεσε σήμερα, (20/1/2020)  ο Αθανάσιος Σούκιας. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16/2/2020.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος αναφέρει τα εξής:

“Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα στην πόλη του Βόλου (μετά το πέρας των σπουδών μου και την καθημερινή ενασχόλησή μου με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), εντάχθηκα στην οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και της ΟΝΝΕΔ Βόλου.
Τα τελευταία 3 χρόνια, με ενεργή παρουσία στους κόλπους της οργάνωσης, αποφάσισα να συμμετάσχω μαζί με φίλους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και να στηρίξω τον υποψήφιο τότε, σημερινό Πρόεδρο Παύλο Μαρινάκη, όπως και να στηρίξω υποψήφιους για τα όργανα της οργάνωσης, ανθρώπους από το Νομό μας. Αντιλαμβανόμενος, επίσης, πλήρως τον ρόλο μου ως Σύνεδρος, δεν θα μπορούσα να μην τοποθετηθώ στο μαζικότερο Συνέδριο της ιστορίας μας. Η τοποθέτηση μου, αφορούσε περιβαλλοντικές σκέψεις και προτάσεις πάνω σε ζητήματα του τόπου μας.
Όντας λοιπόν, ένας νέος άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην πόλη του Βόλου και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας των πολιτών , επιδιώκω η επόμενη μέρα να βρει την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ανοιχτή στην κοινωνία.
Ριζοσπαστική και αντισυμβατική. Εξωστρεφή και αποτελεσματική.
Με παρεμβάσεις και καινοτόμες σκέψεις για λύσεις σε κάθε πρόβλημα του τόπου μας, με επίκεντρο προφανώς τους νέους ανθρώπους. Με δράσεις πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές αλλά και εθελοντικές που θα αντικατοπτρίζουν τον ρόλο που θέλουμε να έχουμε ως η μεγαλύτερη νεολαία της χώρας, στην κοινωνία.
Όπως κάθε δημοκρατική διαδικασία, έτσι και αυτή, θα οδηγήσει εκατοντάδες νέες και νέους σε λιγότερο από ένα μήνα, στις κάλπες. Πάρα ταύτα, όλα αυτά, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν αν πρώτα απ´ όλα δεν μεριμνήσουμε για την ενότητα της επόμενης μέρας. Έτσι λοιπόν, θέλω να είμαι ο πρώτος που θέτει εαυτόν σε αυτό τον σκοπό.
Μην ξεχνάμε, ότι πρωτίστως, είμαστε νέοι άνθρωποι που με το ήθος, τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε να έχουμε ως στόχο την γενιά μας. Μια γενιά που δοκιμάστηκε, ξενιτεύτηκε αλλά, πλέον, μπορεί κυρίως να ελπίζει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου από κάθε περιοχή του Νομού μας, που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια και που μαζί θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Μια ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας χρήσιμη για τον τόπο μας”.

Αθανάσιος Σούκιας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.

 

Μοιράσου το άρθρο: