Κατάμεστη η αίθουσα της Εξωραϊστικής στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λάζαρου Γαϊτάνη
17 Ιαν 2020
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοπράτησης του έργου εγκατάστασης νέου συστήματος ψύξης – θέρμανσης στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο
19 Ιαν 2020

Καλά Νερά: Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου 70χρονης -“Δεν ευθύνεται το σκυλί μας” λέει ο σύζυγος

Το σπίτι της 70χρονης στα Καλά Νερά Πηλίου

Μοιράσου το άρθρο:

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας –νεκροτομής, που θα διενεργηθεί αύριο στη Λάρισα, αναμένεται να αποσαφηνίσουν την αιτία και τις συνθήκες θανάτου της 70χρονης συνταξιούχου εφοριακού, χθες το πρωί, στα Καλά Νερά Πηλίου, η οποία κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού της και δίπλα της βρέθηκε το σκυλί της οικογένειας, ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο.

Το γεγονός ότι, σύμφωνα και με την Αστυνομία, η άτυχή γυναίκα έφερε δαγκωματιά σκυλιού στον αυχένα της, οδήγησε πολλούς στην υπόθεση ότι το σκυλί επιτέθηκε στη γυναίκα.

Εντούτοις, το σήμα της Αστυνομίας κάνει λόγο για παθολογικά αίτια θανάτου της 70χρονης, ενώ και ο σύζυγος της που τη βρήκε αναίσθητη στην αυλή τους, όταν ειδοποιήθηκε από διερχόμενο γείτονα, δηλώνει ότι το σκυλί, κάθε άλλο παρά της έκανε κακό και απλά ήθελε να τη βοηθήσει.

Το σκυλί κινείται εντός του περιφραγμένου χώρου της οικίας, στην είσοδο της οποίας υπάρχει μάλιστα ειδική σήμανση για την ύπαρξή του, ενώ υπάρχει και υπερυψωμένη περίφραξη.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας –νεκροτομής θα ξεκαθαρίσουν, πόσο σοβαρό ήταν το τραύμα από τη δαγκωματιά στον αυχένα της 70χρονης και αν υπάρχουν τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός της, που θα δικαιολογούσαν το ενδεχόμενο επίθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ωστόσο, το σκυλί, ηλικίας 5,5 ετών μπορεί να γαύγιζε στους ξένους, αλλά ήταν πολύ φιλικό με τους ιδιοκτήτες του και συνήθιζε να παίζει με τα εγγόνια του ζευγαριού.

Μοιράσου το άρθρο: