Εκδήλωση-συζήτηση για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων της Μαγνησίας
14 Ιαν 2020
Προβολή της Μαγνησίας από τη δημόσια τηλεόραση RTVE της Μαδρίτης
14 Ιαν 2020

Λύση για τα τέλη ταξινόμησης από την πολιτεία, διεκδικούν οι θιγόμενοι

Μοιράσου το άρθρο:

Πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των θιγόμενων ιδιοκτητών αυτοκινήτων που καλούνται να πληρώσουν τέλη ταξινόμησης για αυτοκίνητα που αγόρασαν την περίοδο 1999 – 2000 – 2001, μετά από τα ειδοποιητήρια που λαμβάνουν από την Εφορία, όπως υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου ο Ιωάννης Μαστρογιάννης μιλώντας στην εκπομπή “Με το βλέμμα στην πόλη”. Ο κ. Μαστρογιάννης εξέφρασε παράλληλα τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έτυχαν της βοήθειας και υποστήριξης από το σύνολο των τοπικών αρχών και των βουλευτών- μόνο κάποιοι έδειξαν ενδιαφέρον και από τους βουλευτές ο Χρήστος Μπουκώρος-  Μαγνησίας, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των Βολιωτών που έχουν εμπλακεί άθελά τους σ αυτή την υπόθεση, είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του κ. Μαστρογιάννη ότι Βολιώτες διαμένοντες στην Αθήνα, έλαβαν τα σχετικά “μπιλιετάκια” και όσο περνάει ο καιρός έρχεται στην επιφάνεια και άλλος αριθμός θιγομένων. Η αναμονή ωστόσο και η μη πληρωμή δημιουργεί επιπλέον προβλήματα αφού η μη έγκαιρη εξόφληση, σημαίνει επιβάρυνση με τόκους.
Οι θιγόμενοι εμμένουν και διεκδικούν να υπάρξει για νομοθετική πράξη, που θα επιλύει το πρόβλημα, το οποίο χρονίζει από τον Οκτώβριο του 2019.
Εντωμεταξύ για αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, υπάρχει νέο κάλεσμα για νέα συνάντηση, στις 5.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Μοιράσου το άρθρο: