Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου κατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου
14 Ιαν 2020
Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών για την απαλλαγή των δέκα κατηγορουμένων
14 Ιαν 2020

Επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη του Καραθεοδωρή από την Μαθηματική Εταιρία Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν.Μαγνησίας στα πλαίσια των εκπαιδευτικών-πολιτιστικών της δράσεων διοργανώνει Επετειακές Εκδηλώσεις Μνήμης προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα Μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή (1873-1950) με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το θάνατό του. Οι εκδηλώσεις
πραγματοποιούνται: α) σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου και την Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες», β) με την υποστήριξη του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου και της ομάδας «ΘΑΛΗΣ+ΦΙΛΟΙ». Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Α) Ομιλία του κ. Αθανασίου Λιπορδέζη, Μαθηματικού & Διευθυντή του Μουσείου Καραθεοδωρή (Κομοτηνή), με θέμα τη ζωή και το έργο του Κ. Καραθεοδωρή. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.
Β) Έκθεση Ανατύπων του αρχειακού υλικού του Μουσείου Καραθεοδωρή. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αμέσως μετά την ομιλία, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου και η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 (ώρες λειτουργίας 10.00-13.00 και 14.00-21.00, την Κυριακή ο χώρος παραμένει κλειστός). Για τον προγραμματισμό σχολικών επισκέψεων-ξεναγήσεων, πληροφορίες-διευκρινίσεις στο τηλ.
επικοινωνίας 6941 674 280 (κ. Μπάρδα) όπως και στο site του παραρτήματος eme-mag.g

Μοιράσου το άρθρο: