Ψυχική Ανθεκτικότητα και Πολυπολιτισμικότητα στη Ναυτιλία
13 Ιαν 2020
Στη φυλακή ο ηθικός αυτουργός της διακίνησης 100 κιλών χασίς
13 Ιαν 2020

Λειτουργία του λιμένα Βόλου Σαββατοκύριακα και νύχτες

Επισήμανε στην ομιλία για τον νέο εκλογικό νόμο ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Μοιράσου το άρθρο:

Άμεση ήταν η παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη,  μετά από αίτημα του ΟΛΒ, για τη λειτουργία του λιμένα Βόλου κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες- Σαββατοκύριακα, αργίες- όπως και κατά τη διάρκεια της νύχτας για το 2020.

Από την πλευρά του, ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι η απαιτούμενη υπουργική απόφαση,  που αφορά στην λειτουργία του λιμένα Βόλου κατά τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες, θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει να επισημανθεί ότι η έγκριση και έκδοση της εν λόγω υπουργικής απόφασης αναμένεται να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Βόλου, καθώς θα είναι εφικτή η καταβολή των σχετικών αμοιβών κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και κατά τη διάρκεια της νύκτας για το 2020, γεγονός που αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ανταγωνιστικότητα, τη φήμη και τη γενικότερη λειτουργία του λιμένα.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, στην επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, δεν παρέλειψε να επισημάνει τις μεγάλες και αναξιοποίητες δυνατότητες που διαθέτει το λιμάνι του Βόλου.

 

Μοιράσου το άρθρο: