Συνάντηση ελαιοπαραγωγών Ν. Πηλίου συγκαλεί ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος
5 Ιαν 2020
Βόλος: Αρχίζουν τα μαθήματα Αστρονομίας για 10η συνεχή χρονιά
5 Ιαν 2020

Τελετή έναρξης των κολυμβητικών αγώνων “Νικητήρια”

Μοιράσου το άρθρο:

Παρουσία βουλευτών, εκπροσώπων φορέων, αθλητών, προπονητών, συνοδών και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, η τελετή έναρξης των “10ων Νικητηρίων” που διεξάγονται στο κολυμβητήριο “Βασ. Πολύμερος” στη Ν.Ιωνία, συνδιοργανώνονται από το κολυμβητικό τμήμα του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελούν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Στους αγώνες, συμμετέχουν πάνω από 700 αθλητές και 30 σωματεία, απ’ όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή παρευρέθησαν η Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή, η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας κι ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Απόστολος Νάσιος.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Αναφέρθηκε στην ιστορία του τμήματος, αλλά και στη “γέννηση” της ιδέας των “Νικητηρίων”. Εξήρε την προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο κι ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξη, καθώς και τη Διοικηση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν κι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ενώ την έναρξη των αγώνων, κήρυξε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, που συνεχάρη τους διοργανωτές, ευχήθηκε υγεία κι επιτυχίες και τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα δραστηριότητες που προάγουν και αναπτύσσουν τον αθλητισμό.

Το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου, ευχαριστεί τους εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για τη συμβολή τους, καθώς κι όλους όσους στηρίζουν τη διοργάνωση.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: