Στο Σέσκλο εντοπίστηκε ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς
13 Δεκ 2019
Στο πρώτο φεστιβάλ ελληνικού οίνου ο δήμος Βόλου
13 Δεκ 2019

Συνάντηση Κ. Μαραβέγια με πρέσβη Μολδαβίας

Μοιράσου το άρθρο:

Με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Αθήνα κ. Anatol Vangheli   συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη, τον Γραμματέα κ. Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη και το μέλος κ. Σάββα Χιονίδη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης επισημάνθηκε η σημαντικότητα της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών  και της  αλληλοστήριξής τους στους διεθνείς οργανισμούς και στις διεθνείς διακρατικές και διακοινοβουλευτικές συναντήσεις.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας στη δεύτερη συνάντησή του με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Αθήνα κ. Anatol Vangheli συζήτησε για την πραγματοποίηση δράσεων  ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού, των εμπορικών συναλλαγών, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.

Τέλος, όλοι τους εξέφρασαν τη βούληση για ενδυνάμωση των κοινοβουλευτικών σχέσεων , ενώ η θετική και φιλική τους  στάση  επιβεβαίωσε τη  μακροχρόνια φιλία των δύο χωρών.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: