Με τον Β. Λουλέ και την προβολή ντοκιμαντέρ η συνέχεια της Ακαδημίας Λαϊκού Πολιτισμού
26 Νοέ 2019
Τρίτη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης Βόλου
26 Νοέ 2019

Στις 11 Δεκεμβρίου η δίκη των υπαίτιων του τροχαίου με εγκατάλειψη της 49χρονης

Μοιράσου το άρθρο:

Οδηγός και συνοδηγός, που θεωρούνται υπαίτιοι πρόσκλησης τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη του θύματος, δηλαδή της 49χρονης γυναίκας που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Βόλου, θα δικαστούν στις  11 Δεκεμβρίου, όπως αποφασίστηκε σήμερα,  μετά την προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Και οι δυο κατηγορούνται ο μεν οδηγός για σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα το οποίο του είχε αφαιρεθεί για μέθη, ο  δε συνεπιβάτης  για παράλειψη προσφορά βοήθειας.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή ο 45χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, παρέσυρε και τραυμάτισε βαρύτατα μια 49χρονη γυναίκα, η οποία επιχείρησε να διασχίσει πεζή την οδό Πολυμέρη στο ύψος με την Φιλίππου Ιωάννου, και στην συνέχεια την εγκατέλειψε. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 36χρονος, θα δικαστεί ως συνυπαίτιος.

Αυτοκίνητο και υπαίτιοι εντοπίστηκαν από κάμερα καταστήματος και με τον αριθμό κυκλοφορίας η Τροχαία προχώρησε στον εντοπισμό και στη σύλληψή τους.

 

Μοιράσου το άρθρο: