Σχετικά με τις κλήσεις της Αστυνομίας: “Οι διώξεις δεν τρομοκρατούν τους αγωνιστές”
23 Νοέ 2019
Eπιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής
24 Νοέ 2019

Καταστράφηκε ολοσχερώς το πατρικό του Κ. Γκαβόπουλου στο Ανήλιο

Μοιράσου το άρθρο:

Ολοσχερώς κάηκε σπίτι στο Ανήλιο του δήμου Ζαγοράς ενώ μία τριμελής οικογένεια έιμενα στο δρόμο. Το σπίτι είναι το πατρικό του Κώστα Γκαβόπουλου όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook. H φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και έκαψε τα πάντα ενώ από άγιο σώθηκε η ηλικιωμένη μητέρα του κ. Γκαβόπουλου ο οποίςο απουσίαζε.  Με τη σύζυγό του είχαν πάει σε κηδεία, όταν τους ειδοποίησαν και έτρεξαν άρον –άρον πίσω για να δουν την περιουσία τους να μετατρέπεται σε αποκαΐδια.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4:30 χθες το απόγευμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η ηλικιωμένη, που βρισκόταν εκείνη την ώρα μόνη της στο σπίτι, από το σοκ δεν μπορούσε να περιγράψει τι είχε συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φλόγες άρχισαν να ξεπετάγονται από τον χώρο της κουζίνας και σε χρόνο ρεκόρ όλο το σπίτι τυλίχθηκε στη φωτιά. Ήταν ξύλινο παλιό σπίτι,  και είχε επένδυση ραμποτέ σε τοίχους, πατώματα και στην οροφή.

Το χωριό πήρε είδηση το συμβάν, όταν η ηλικιωμένη βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας «φωτιά» και καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν οι γείτονες να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα και άμεσα με κουβάδες αλλά και με ψεκαστικά μηχανήματα προσπάθησαν να περιορίσουν τη φωτιά με τη βοήθεια και μηχανημάτων του δήμου. Στόχος ήταν να μην εξαπλωθεί η φωτιά και σε άλλα σπίτια και συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα. Τελικά η Πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά όμως κανείς δεν μπόρεσε να σώσει κάτι από το σπίτι

 

Μοιράσου το άρθρο: