Οργάνωση σύσκεψης φορέων για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου
20 Νοέ 2019
Επιτυχής η Ε’ Εκπαιδευτική Ημερίδα του “Εσταυρωμένου” για την κατάρτιση των εθελοντών
20 Νοέ 2019

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή παραχώρηση ακινήτου του Νοσοκομείου σε ιδιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

Ανακοινώσεις παρωδία χαρακτήρισε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τις ερωτήσεις των δημοτικών παρατάξεων που αφορούν γενικότερα θέματα της πόλης, όπως είναι οι ελλείψεις νοσοκομειακών γιατρών, από την στιγμή που η Δημοτική Αρχή δεν έχει δικαιοδοσία στα ζητήματα αυτά. Κάλεσε μάλιστα, τον πρόεδρο του σώματος, να μην ξαναφέρει προς συζήτηση τέτοιου είδους θέματα.

Για μια ακόμη φορά δε, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα της επικείμενης αλλαγής Διοίκησης στο Νοσοκομείο Βόλου, λέγοντας ότι αναμένει την αλλαγή αυτή, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία μαζί της, όπως ξεκίνησε συνεργασία με τη νέα Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Η συζήτηση γύρω από το θέμα πυροδοτήθηκε με την αναφορά του δημάρχου ότι η Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου παραχώρησε ακίνητό του, και συγκεκριμένα τον πρώην κινηματογράφο ΤΙΤΑΝΙΑ, σε ιδιώτη επιχειρηματία, ο οποίος θα λειτουργήσει εκεί, κατάστημα με τυχερά παιχνίδια.

«Έχουμε στείλει τρεις επιστολές. Υπάρχει το ακίνητο του πρώην κινηματογράφου Τιτάνια και το ακίνητο Ιάσονος – Καρτάλη. Το πρώτο ακίνητο (Αργοναυτών – Ογλ) δόθηκε σε ιδιώτη να το εκμεταλλευτεί, βάζοντας μηχανήματα τυχερών παινιδιών», είπε, προκαλώντας την αντίδραση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης «Μαζί για το Βόλο», Αφροδίτης Γάντζου, συζύγου του Διοικητή του Νοσοκομείου, Ματθαίου Δραμητινού.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο δήμαρχος παρουσίασε το μισθωτήριο συμβόλαιο του ακινήτου στον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ενώ η κ. Γάντζου πήρε το λόγο για να διευκρινίσει ότι ο κ. Μπέος έχει δίκιο όσον αφορά στο «Τιτάνια», αλλά είναι ψευδές ότι θα λειτουργήσει ως κατάστημα με “φρουτάκια” όπως το παρουσίασε.

 

Μοιράσου το άρθρο: