Σε κλιμάκωση του αγώνα καλεί τους φοιτητές το Συντονιστικό Φοιτητικών Συλλόγων 4 τμημάτων του Π.Θ. στο Βόλο
19 Νοέ 2019
Υλικές ζημιές σε γερανό του λιμανιού απο φορτηγό πλοίο
20 Νοέ 2019

Η Δημοτική Κίνηση “Μαζί για το Βόλο” συμπαρίσταται στη Θάλεια Στάχτου

Μοιράσου το άρθρο:

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο» με ανακοίνωσή της δηλώνει την συμπαράστασή της στην Θάλεια Στάχτου, πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, η οποία δικάζεται την Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2019 μετά από μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η δικαστική δίωξη της Θάλειας Στάχτου, της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, είναι απαράδεκτη και αποτελεί εργαλείο τρομοκράτησης των εργαζομένων και των αγώνων που δίνουν για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους. Οι δικαστικές διώξεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας είναι γνωστή τακτική που επιχειρεί να εκφοβίσει τους εργαζόμενους και τους καθηλώσει. Αυτό αναδεικνύει τις πολιτικές στοχεύσεις και εξαρτήσεις των «ανεξάρτητων» και «ακομμάτιστων» μηνυτών.

Είμαστε αντίθετοι στην επιχειρούμενη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, που προωθείται με αυτές τις πρακτικές, και στηρίζουμε το δικαίωμα στην εργασία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες. Το «έγκλημα» της κα. Στάχτου είναι ότι θέλησε να προασπίσει τη νομιμότητα και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον Δήμο μας και αγωνίζεται για τη μη εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες και για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην κα. Στάχτου.»

 

 

Μοιράσου το άρθρο: