Κατείχαν παράνομα κυνηγετικό όπλο και συνελήφθησαν
19 Νοέ 2019
Συνέδριο με θέμα “Το σχολείο στη δημοκρατία, η δημοκρατία στο σχολείο”
19 Νοέ 2019

Για προβολή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα διατεθεί ποσό 74.000 ευρώ

Μοιράσου το άρθρο:

Το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού για «Προβολή, επικοινωνία και διαφήμιση ως τουριστικού προορισμού της πόλης του Βόλου, των εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, για την περίοδο των Χριστουγέννων 2019 και της Πρωτοχρονιάς 2020» προϋπολογισμού δαπάνης 74.400 € με Φ.Π.Α. 24%, καλείται να εγκρίνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στη  μία και μισή το μεσημέρι.

Επίσης, θα γίνει υποβολή του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης των προσωρινών αναδόχων του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Εξοπλισμός πρόσβασης & εξυπηρέτησης αναγκών ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Βόλου», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 198.548,80 € με Φ.Π.Α και θα ληφθεί απόφαση σχετικά με την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης  για την διενέργεια συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια αλατιού αποχιονισμού του Δήμου Βόλου», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 58.884,30 € με Φ.Π.Α.

Ακόμη, θα εγκριθεί η μελέτη και θα καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια αδειών χρήσης και παροχή υπηρεσιών για το σύνολο των εργασιών που αφορούν «Διαδικτυακό (cloud) πληροφοριακό σύστημα για την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων παρόδιας ελεγχόμενης στάθμευσης μέσω εφαρμογής έξυπνων κινητών τηλεφώνων (mobile app) και την διενέργεια ελέγχων και βεβαίωσης παραβάσεων με χρήση φορητών συσκευών», συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 49.600 €  με Φ.Π.Α.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση για την νομική υποστήριξη του κ. Δημάρχου Βόλου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατά την δικάσιμο της 25-11-2019 και ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας κατά την δικάσιμο της 26-11-2019.

Μοιράσου το άρθρο: