Μήνυμα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου: «Παντού και πάντα Πολυτεχνείο»
16 Νοέ 2019
Συγκρότηση συντονιστικού και στην Κεραμέως οι φορείς για πανεπιστημιακά ζητήματα
16 Νοέ 2019

Το Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας τιμά το Πολυτεχνείο

Μοιράσου το άρθρο:

Το Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας αναφέρει για την επέτειο του Πολυτεχνείου. “Κάθε Νοέμβρη, ο νους και η καρδιά μας είναι εκεί, στο Πολυτεχνείο, στην εξέγερση των φοιτητών, της νεολαίας και ολόκληρου του Ελληνικού λαού κατά της χουντικής τυραννίας, το Νοέμβριο του 1973. Το Πολυτεχνείο ήταν η κορυφαία εκδήλωση της επτάχρονης αντιχουντικής πάλης και μία από τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων του λαού και της νεολαίας.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου εκφράζει ιδέες και ιδανικά.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί όραμα και ελπίδα.
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου μας θυμίζει ότι οι ανατροπές γίνονται με συμμετοχή και αγώνα, με αφοσίωση στο συλλογικό, με την πίστη σε κάτι που μπορεί να φαίνεται άπιαστο και με απομάκρυνση από το δρόμο της ιδιώτευσης. Κοιτάζοντας στο Πολυτεχνείο, βλέπουμε πιο καθαρά τον ορίζοντα και πιο ζωντανή την ελπίδα.
Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια υπενθύμιση για όλους, υπενθύμιση πως η Δημοκρατία ήταν και συνεχίζει να είναι θέμα μόνιμου αγώνα.
Τιμούμε αύριο το Πολυτεχνείο και καλούμε κάθε πολίτη να συμμετάσχει στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι φορείς της πόλης μας στην πλατεία Δικαστηρίων και ώρα 18:00”.

Μοιράσου το άρθρο: