Να ενισχυθεί το λιμενικό σώμα λόγω προσφυγικού ζητούν οι λιμενικοί
8 Νοέ 2019
Ερώτηση Θ. Λιούπη για έλεγχο πληθυσμών δάκου στις ελαιοκαλλιέργειες στη Μαγνησία
8 Νοέ 2019

To Δεύτερο Πρόγραμμα μεταδίδει συναυλίες από το Φεστιβάλ Πάου 2019

Μοιράσου το άρθρο:

 Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 παρουσιάζει συναυλίες από τις μουσικές συναντήσεις του Φεστιβάλ Πάου 2019 σε ηχογράφηση του Γιάννη Μαυρίδη.

Στις 10 το βράδυ θα μεταδοθεί το πρώτο μέρος της συναυλίας με τίτλοMy Favorite Things, με τον Κώστα Μαγγίνα (κιθάρα), και τον Φίλιππο Κωσταβέλη (πλήκτρα)

Ο κιθαρίστας Κώστας Μαγγίνας διαλέγει μερικά από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, κομμάτια του Broadway παραδοσιακά Αμερικάνικα τραγούδια, συνθέσεις του Bob Dylanτου Leonard Cohen, του  Neil Young κ.ά. Μαζί με τον Φίλιππο Κωσταβέλη στο πιάνο τα εξερευνούν, συνομιλούν μαζί τους και προσπαθούν να τα μεταμορφώσουν δημιουργικά σε μια μουσική απαλλαγμένη από στυλιστικές συμβάσεις, ευαίσθητη, προσωπική και άμεση.

 

Στις 11 το βράδυ θα μεταδοθεί  το δεύτερο μέρος της συναυλίας με τίτλο “My Favorite Things”, με την Ρούλα Μανισάνου (φωνή) – και τον Κώστα Βόμβολο (ακορντεόν, πιάνo, σύνθεση)

Τραγούδια, μουσικές, πρόσωπα, εποχές, τόποι, εικόνες, καταστάσεις με τους αγαπημένους Marianne Faithful, Nina Simone, Quincy Jones, Kurt Weill, Antonio Carlos Jobim , Nina Simone ,Leonard Cohen, Cassandra Wilson,Tom Waits , Κώστα Βόμβολο.

Συμμετέχουν φιλικά ο Κώστας Μαγγίνας και ο Φίλιππος Κωσταβέλης.

Μοιράσου το άρθρο: