Συμμετοχή Περιφέρειας σε εργαστήριο ανάδειξης πολιτιστικού αποθέματος μιας περιοχής
8 Νοέ 2019
Να ενισχυθεί το λιμενικό σώμα λόγω προσφυγικού ζητούν οι λιμενικοί
8 Νοέ 2019

Προσπάθειες να λειτουργήσει η ιχθυόσκαλα μέσα στο 2020

Μοιράσου το άρθρο:

Προσπάθεια να αρθούν οι εμπλοκές ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η Ιχθυόσκαλα στο Βόλο, έργο που ολοκληρώθηκε από το 2015, θα γίνει τόσο από πλευράς υπουργείου Ανάπτυξης όσο και από τη διοίκηση του ΟΛΒ. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδεύσεων υπό την προεδρία  του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Σταμπουλίδη Παναγιώτη.

Ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. κ. Αναγνώστου Σωκράτης δήλωσε ότι η μη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Βόλου υπήρξε ένα από τα πρώτα θέματα που τον απασχόλησαν και προς τούτο προσπάθησε μέσω διαφόρων παρεμβάσεων την υλοποίηση της σημερινής σύσκεψης. Επίσης, επισήμανε ότι θεωρεί απαράδεκτο ένα έργο που κατασκευάστηκε με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των Ελλήνων φορολογουμένων, και ενώ έχει τελειώσει από το 2015, να μην λειτουργεί λόγω γραφειοκρατικών εμπλοκών. Διαβεβαιώθηκε ότι, από την πλευρά του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας εντός του 2020.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεώργιος Στρατάκης, ο Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. κ. Αναγνώστου Σωκράτης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) κα Γεωργακάκου Στεφανία, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας κ. Ιωάννης Τρανταφύλλης, η κα Λεώδη Μαρκελλένα από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, καθώς και ο Διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Βόλου κ. Νικολάου Μάνος.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: