Διακοπές υδροδότησης από τη ΔΕΥΑΜΒ λόγω οφειλών
4 Νοέ 2019
Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ: “Μισές αλήθειες στην υπηρεσία της Νεοδημοκρατικής προπαγάνδας”
4 Νοέ 2019

Η πρώτη “Λευκή Νύχτα” στην πόλη της Καρδίτσας

Μοιράσου το άρθρο:

Η πρώτη “Λευκή Νύχτα” έρχεται στην πόλη της Καρδίτσας και θα είναι γεμάτη εκπτώσεις και μουσική, την Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα ως τις 2 το πρωί. Διοργανωτής ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Επιμελητήριο και με τη συνδρομή του δήμου Καρδίτσας. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι δόθηκε συνέντευξη τύπου στη διάρκεια της οποίας γνωστοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νούσιος, ο προεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Κορκώτσιος, η αντιπρόεδρος κ. Νιάκα, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Σχορετσιανίτης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Εκίζογλου, αλλά και ο κ. Πετράκης, εκπρόσωπος της Musica, που ανέλαβε το μουσικό project, κάλεσαν όλους τους επιχειρηματίες, τους εμπόρους να συμμετέχουν στη διοργάνωση και τους πολίτες να διασκεδάσουν και να κάνουν συμφέρουσες αγορές, αξιοποιώντας τις προσφορές και τις εκπτώσεις που θα υπάρχουν. Σε διάφορα σημεία του εμπορικού κέντρου της πόλης θα εμφανιστούν τα σχήματα: IDRA KAYNE/SMA RAG DA/JAZZ NOIR/AMALIA & The Architects, ενώ στην κεντρική πλατεία Djs στις 6 το απόγευμα θα αναλάβουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα, ενώ το Live pop up open air studio του musica radio με τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς θα μεταφέρει το κλίμα σε όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά, μια “Λευκή Νύχτα” θα έχει ενιαία μουσική καθώς τα καταστήματα, σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρίσκονται, θα μπορούν να έχουν τον ίδιο παλμό μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης listen.musicradio.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κ. Νούσιος αρχικά τόνισε ότι δεν υπάρχει «παρθενογένεση». “Έχουμε δει τι γίνεται και σε άλλους Νομούς της χώρας και θέλουμε να μεταφέρουμε και στην Καρδίτσα αυτό το event. Πρόκειται για μια γιορτή που έχει σκοπό την ενίσχυση των επαγγελματιών, ιδιαίτερα των εμπόρων και τη διασκέδαση του κόσμου με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Θεωρούμε ότι πραγματικά βοηθάει την επιχειρηματικότητα, βοηθάει τον καταναλωτή, δίνει τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να διασκεδάσουν, να είναι μία βραδιά ιδιαίτερη για την πόλη . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στηρίζει δράσεις που αναδεικνύουν την Καρδίτσα, φέρνουν κόσμο στην πόλη, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις στήριξης και του εμπορικού κόσμου. Πιστεύουμε ότι η πρώτη Λευκή Νύχτα θα είναι επιτυχημένη και στόχος δικός μας είναι η συγκεκριμένη βραδιά αλλά και άλλες δράσεις, να μπορέσουν να τονώσουν ουσιαστικά την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα που είναι το ζητούμενο για όλους μας. Από την πλευρά μου θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες να συμμετέχουν. Να καλέσω συνανθρώπους μας από τους γύρω δήμους από την περιφέρεια ή ακόμα και από πιο μακριά, να επισκεφθούν την πόλη μας, γιατί πραγματικά όπως έχουμε πει θα είναι μία ιδιαίτερη όμορφη βραδιά. Αυτό που θέλω να πω στους εκπροσώπους των επαγγελματιών είναι να στηρίξουν αυτή την βράδια. Η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους όχι μόνο για τη νύχτα αυτή αλλά και για οποιαδήποτε άλλη δράση. Επιθυμούμε και επιδιώκουμε τη συνεργασία με όλους τους φορείς και πολύ περισσότερο τους φορείς που εκφράζουν την επιχειρηματικότητα”.

Ο κ. Κορκώτσιος είπε χαρακτηριστικά ότι με αυτήν τη διοργάνωση η Καρδίτσα αφήνει πίσω τη μιζέρια και ακολουθεί το ρυθμό του σύγχρονου εμπορίου και κάλεσε επαγγελματίες και πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.
Η κ. Νιάκα επεσήμανε ότι εδώ και 4 χρόνια ο εμπορικός σύλλογος επιθυμούσε τη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ατμόσφαιρα θα βοηθήσει στην αλλαγή της ψυχολογίας του καταναλωτή. Γνωστοποίησε δε ότι στην κεντρική πλατεία θα συγκεντρώνονται είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Ο κ. Σχορετσιανίτης σημείωσε ότι ο δήμος στέκεται δίπλα στην προσπάθεια που κάνουν οι έμποροι, το ίδιο ανέφερε και ο κ. Εκίζογλου από την πλευρά του επιμελητηρίου, ενώ ο κ. Πετράκης αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του μουσικού κομματιού της διοργάνωσης που έχει ως στόχο τη διασκέδαση των καταναλωτών.

Μοιράσου το άρθρο: