Ρομά εξαπάτησαν 79χρονη
22 Οκτ 2019
Οι Διαδρομές Καρδιάς και τα θεατρικά του έργα του Μάνου
23 Οκτ 2019

Και νέα επίθεση με βενζίνη από τον 37χρονο σε βάρος 45χρονης στην Ν. Ιωνία

Μοιράσου το άρθρο:

Άλλη μια γυναίκα θύμα του 37χρονου δράστη, που επιτίθεται σε γυναίκες ανυποψίαστες, ρίχνοντάς τες βενζίνη στο πρόσωπο. Η 45χρονη γυναίκα περπατούσε στην πλατεία Πέτρου και Παύλου στην Ν. Ιωνίας, όταν ο δράστης της έριξε βενζίνη στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη και από την επίθεση η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες, αφού από την βενζίνη επηρεάστηκε ο κερατοειδής.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις 25 Ιουλίου φέτος ο 37χρονος δράστης είχε επιτεθεί σε μια 22χρονη κοπέλα, που βάδιζε αμέριμνη στο δρόμο, στην οδό Αναλήψεως, στο ύψος της Κουντουριώτου, ρίχνοντάς της βενζίνη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να καθίσει στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον 37χρονο να μην το ξανακάνει, διότι θα αντιμετωπίσει βαρύτερη κατηγορία. Καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, άρθρα 309 και 308 1Α το συγκεκριμένο αδίκημα τιμωρείται με ποινές φυλάκισης από 10 ημέρες μέχρι τρία χρόνια, ενώ με τον προηγούμενο τιμωρούταν με ποινές φυλάκισης από τρεις μήνες μέχρι 5 χρόνια.
Ο 37χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια τις αστυνομικές αρχές, καθώς είτε ανεβαίνει σε ταράτσες κτιρίων με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι και απειλεί να πέσει στο κενό, είτε, όπως έπραξε πέρυσι στις 12 Ιουλίου, ρίχνει βενζίνη στα πρόσωπα νεαρών γυναικών.

Πέρυσι είχε ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο μιας 21χρονης κοπέλας, που είχε υποστεί σοκ και είχε ερεθιστεί το πρόσωπό της… Και τότε είχε ισχυριστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που τον είχε καταδικάσει, πως την βενζίνη την είχε στα χέρια του, για να την εισπνέει… Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και είχε οδηγηθεί στη φυλακή Τρικάλων. Στις 17 Ιανουαρίου 2019 συζητήθηκε η έφεσή του στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του είχε μειώσει την ποινή σε 18 μήνες, χωρίς αναστολή και τον έστειλε πάλι πίσω στις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτιε την ποινή του και απ’ όπου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

πηγή: Θεσσαλία

Μοιράσου το άρθρο: