Έρευνες για τον εντοπισμό 79χρονου στη Μεταμόρφωση Δήμου Παλαμά
22 Οκτ 2019
Το νέο σχήμα της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλίας -Ποιοι συμμετέχουν από Μαγνησία και Σποράδες
22 Οκτ 2019

Ξεκινά ο καθαρισμός του λιμανιού στο Χορευτό

Πρόκειται για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στους Δήμους Αλμυρού, Βελεστίνου, Νότιου Πηλίου, Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και στον ορεινό όγκο της Π.Ε. Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Ξεκινούν το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, οι εργασίες του έργου «Καθαρισμός περιοχής λιμένα Χορευτού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από φερτές ύλες», προϋπολογισμού 10.000,00€.

Προβλέπεται να γίνουν εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών στην περιοχή του Λιμένα Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου που συγκεντρώθηκαν εκεί εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η παροχέτευση των υδάτων στον τελικό αποδέκτη – θάλασσα.

Επίσης, εξαιτίας των φερτών υλικών στην περιοχή του λιμένα έχει μειωθεί ο αριθμός των σκαφών τα οποία δύναται να λιμενιστούν στο λιμένα Χορευτού, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την απομάκρυνση των υλικών, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη είσοδος όλων των σκαφών που θέλουν να ελλιμενιστούν

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά άμεσα τις εργασίες καθαρισμού στην περιοχή λιμένα Χορευτού, προκειμένου να λυθούν μια σειρά από προβλήματα που δημιουργούνται από φερτά υλικά λόγω των καιρικών φαινομένων. Είδαμε από κοντά τα προβλήματα που δημιουργούνται και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία, το ιεραρχήσαμε, το προγραμματίσαμε και τώρα το υλοποιούμε. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες και σε συνεργασία μαζί τους, προχωρούμε στη λύση των προβλημάτων».

 

Μοιράσου το άρθρο: