Πρόταση τροποποίησης του Π.Δ. Πηλίου για την οικονομική ανάκαμψη της περιοχής κατέθεσε ο Χρήστος Μπουκώρος
22 Οκτ 2019
Στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου ο επίσημος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου – Θα τιμηθεί ο πρόεδρος των Αναπήρων Πολέμου Αθ. Κουτσός
22 Οκτ 2019

Προσφορά διαφόρων ειδών στην Κιβωτό του Κόσμου από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας επέδειξε για μια ακόμη φορά, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς της τοπικής κοινωνίας.
Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης, Βασίλης Καραΐσκος, διοικητές και υποδιοικητές των υπηρεσιών, αξιωματικοί και λοιπό προσωπικό, επισκέφθηκαν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» στο Διμήνι, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Αστυνομίας», με σκοπό την προσφορά τροφίμων, ειδών καθαρισμού, ειδών ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπασμάτων και βιβλίων, τα οποία προορίζονται να αποτελέσουν ένα μικρό βοήθημα στο τεράστιο έργο που προσφέρουν καθημερινά δωρητές, εθελοντές και στελέχη της «Κιβωτού».

Η ανταπόκριση των αστυνομικών στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία υπήρξε μαζική και αυθόρμητη, πλαισιωμένη από βαθιά συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, θέλοντας να προσθέσουν ένα ακόμη λιθαράκι στο γενικό πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μοιράσου το άρθρο: