Έντεκα σχολεία υπό κατάληψη σήμερα σε Βόλο και Νέα Ιωνία
22 Οκτ 2019
Κινητοποιήσεις αύριο από την Ένωση Γιατρών του νοσοκομείου και των Κ.Υ. του νομού
22 Οκτ 2019

Δήμαρχος Αλμυρού: “Αν αιφνιδιαστούμε στο θέμα του hot spot θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα”

Μοιράσου το άρθρο:

Κάθετα αντίθετος σε μια ενδεχόμενη περίπτωση να αποφασιστεί η δημιουργία χώρου εγκατάστασης  παράνομων μεταναστών στον Αλμυρό, χωρίς να προηγηθεί συννεόηση με τη Δημοτική Αρχή, δηλώνει ο δήμαρχος Αλμυρού, κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, με αφορμή δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Αλμυρό ως μια από τις δεκάδες περιοχές της χώρας όπου θα μεταφερθούν περίπου 20.000 συνολικά μετανάστες από τα νησιά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο κ. Χατζηκυριάκος εμφανίστηκε ακόμη πιο αρνητικός στο ενδεχόμενο ο χώρος αυτός, να είναι κτίριο που λειτουργούσε στο παρελθόν ως …super market, για τον πρόσθετο λόγο ότι βρίσκεται στο κέντρο της Πλατείας του Αλμυρού.

Πάντως, όπως τόνισε, από επικοινωνίες που είχε σήμερα για να λάβει διευκρινίσεις γύρω από το θέμα, το συμπέρασμα που συνήγαγε, είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

“Ελπίζω να μην αιφνιδιαστούμε γιατί, αν γίνει αυτό, το λέω ότι θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα” τόνισε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αλμυρού, προσθέτοντας πως η φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου μεταναστών στην περιοχή έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων. Ο ίδιος αναγνώρισε πάντως, ότι το θέμα με τους πρόσφυγες και μετανάστες είναι μεγάλο και πρέπει να επιλυθεί, όχι όμως χωρίς συννεόηση.

 

Μοιράσου το άρθρο: