Ξεκινά η «Ακαδημία Γονέων» για δεύτερη χρονιά στον Βόλο
20 Οκτ 2019
Τουρισμός και πολιτισμός σε νέα πορεία στη Θεσσαλία, στο αυθεντικό, αρχαιότερο επισκέψιμο ναυάγιο στον κόσμο
20 Οκτ 2019

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας τίμησε τον προστάτης της – Βράβευση αστυνομικών

Μοιράσου το άρθρο:

Παρουσία πολιτικών και τοπικών Αρχών της πόλης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, για τον προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτέμιο.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, χορωδία μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου απήγγειλαν το απολυτίκιο του Αγ. Αρτεμίου.
Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής, Βασ. Καραΐσκος απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια ξεχωριστή ημέρα για την Αστυνομία.

“Γιορτάζουμε τον προστάτη μας Αγ. Αρτέμιο κι ευχόμαστε το παράδειγμα ήθους κι αγωνιστικότητας να μας οδηγεί στο καθημερινό μας έργο. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε προσηλωμένοι να υπηρετούμε τον πολίτη”, τόνισε, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για τους 11 συνεργάτες του που βραβεύθηκαν.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 11 αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που συνέβαλαν σε επιτυχείς εκβάσεις διαφόρων υποθέσεων που συμμετείχαν.

Ειδικότερα βραβεύτηκαν:

Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ο Αναπληρωτής Διοικητής του τμήματος Υπαστυνόμος Α’ Αλαμανιώτης Απόστολος, ο Αρχιφύλακας Κων. Μπούκας, ο αρχιφύλακας Θαν. Κριαράς, η αρχιφύλακας Αναστασία Τικιστίρμα και ο αρχιφύλακας Κων. Γκρίνιας, από την Τροχαία Βόλου η ανθυπαστυνόμος Δέσποινα Κάλλιαρη, από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο Αρχιφύλακας Λ. Μπέκας, από το Α.Τ. Β.Πηλίου η υπαρχιφύλακας Χρυσούλα Μπούγλα κι από τον Α.Σ. Αλοννήσου οι, Αρχιφύλακας Νικ. Παπαγιάννης, Υπαρχιφύλακας Δήμητρα Ευθυμίου και Αστυφύλακας Θεοδ. Καλογιάννης.

Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Μοιράσου το άρθρο: