Στο ΕΣΠΑ η ανάπλαση της περιοχής του παλαιού λιμεναρχείου στα Παλαιά του Βόλου με προϋπολογισμό 626.000 €
18 Οκτ 2019
ΑΓΕΤ: Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον τριών μελών της Επιτροπής Αγώνα
18 Οκτ 2019

Ικανοποιητική η αυτόνομη λειτουργία του ΤΕΠ τις 90 μέρες λειτουργίας του

Μοιράσου το άρθρο:

Ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορά την αυτόνομη λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών διοργανώθηκε από το Αχιλλοπούλειο και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου, Ματθαίος Δραμητινός, στα Επείγοντα  του Νοσοκομείου Βόλου το 2018 εξετάστηκαν 85.000 περιστατικά. Κάθε μέρα εξετάζονται 250 άτομα, οι γιατροί είναι ειδικοί και ο χρόνος αναμονής έχει μειωθεί σημαντικά για τον ασθενή  τις 90 ημέρες λειτουργίας τους.

Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του καθώς η αυτόνομη λειτουργία των ΤΕΠ ήταν επιλογή της νυν διοίκησητ ου Νοσοκομείου. Σημειώνεται πάντως ότι δεν έχουν πληρωθεί οι θέσεις έξι γιατρών ώστε ο συνολικός αριθμός που εξυπηρετεί το Τμήμα να ανέλθει στους 10.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν τα περισσότερα νοσοκομεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο διευθυντής του ΤΕΠ του «Αχιλλοπούλειου» κ. Ηλίας Καραμέτος είπε πως είναι τιμητική η διοργάνωση του σεμιναρίου για το αυτόνομο ΤΕΠ στον Βόλο.

«Ένα σωστά οργανωμένο ΤΕΠ είναι σπουδαίο για ένα νοσοκομείο», τόνισαν οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Το νοσοκομείο εφημερεύει κάθε μέρα και το προσωπικό δεν ξεκουράζεται», είπε ο Διοικητής του «Αχιλλοπούλειου»

Μοιράσου το άρθρο: