Ο Αλεξ. Καπανιάρης στις “Ιστορίες πίσω από τις ιστορίες”
18 Οκτ 2019
Εξιχνιάστηκαν 166 κλοπές σε Θεσσαλία και Β. Ελλάδα από μέλη εγκληματικής ομάδας
18 Οκτ 2019

Εθελοντική αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Μοιράσου το άρθρο:

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον προαύλιο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτεμίου.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραΐσκός “Είμαστε αφοσιωμένοι να προστατεύουμε και να υπηρετούμε τον πολίτη. Σήμερα με την εθελοντική αιμοδοσία το κάνουμε πράξη και με άλλη μορφή. Αυτό το αίμα είναι το αίμα, που μεταφορικά, δίνουν οι αστυνομικοί καθημερινά, σε όλη την Ελλάδα για να έχουμε μια ασφαλή χώρα”.

Να σημειωθεί ότι η μισή ποσότητα από το αίμα που θα συγκεντρωθεί σήμερα θα διατεθεί για τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα αίματος, θα διατεθεί για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος που διαθέτει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ενημέρωση της Αστυνομίας σε σχολεία και μαθητές

Εξάλλου, στο πλαίσιο ενημερωτικών δράσεων της Αστυνομίας, αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιούν σήμερα ενημερωτικές συναντήσεις κι επιδείξεις σε σχολεία του Βόλου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί βρίσκονται στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Βόλου και στο 8ο Γυμνάσιο και 8ο Λύκειο Βόλου, όπου ενημερώνουν μαθητές για τα ναρκωτικά, οδική ασφάλεια, ενώ γίνεται παρουσίαση εξοπλισμού, οχημάτων και επίδειξη με αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Τέλος αύριο Σάββατο, ο Διευθυντής και Διοικητές της Αστυνομίας Μαγνησίας θα προσφέρουν είδη ένδυσης, υπόδησης που έχουν συγκεντρώσει για τις ανάγκες των παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Μοιράσου το άρθρο: