Συγκέντρωση Σωματείων και Συνδικάτων την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία
14 Οκτ 2019
Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τους τριτέκνους
14 Οκτ 2019

Το Δεκέμβριο η παράδοση του Στεφανιογράφου-Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου

Μοιράσου το άρθρο:

Το Δεκέμβριο θα παραδοθεί στο Αχιλλοπούλειο ο Στεφανιογράφος-Αιμοδυναμικό Εργαστήριο προϋπολογισμού 690.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Σήμερα υπογράφηκε ανάμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου και εκπροσώπους της  αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του προαναφερόμενου έργου.
Το έργο  περιλαμβάνει:
α) πλήρες Στεφανιογραφικό συγκρότημα, αίθουσα ελέγχου, σύστημα παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, οθόνες, τράπεζα εξέτασης, χώρος του Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του συστήματος και χώρος υποδοχής και προετοιμασίας ασθενούς και ιατρών.
β) Προμήθεια και εγκατάσταση ακτινοδιαπερατής επεμβατικής τράπεζας για τοποθέτηση βηματοδοτών.

Με την υλοποίηση του έργου επιτυγχάνεται:
Ενσωμάτωση και εφαρμογή της πλέον σύγχρονης ιατρικής και απεικονιστικής τεχνολογίας με χρήση σύγχρονων εργαλείων διάγνωσης, ασφάλεια ασθενών, ηλεκτρονική διαχείριση ιατρικών – απεικονιστικών αρχείων.
Σημαντική συμβολή στην μείωση του χρόνου και του απαιτούμενου προσωπικού για την ολοκλήρωση των επεμβάσεων προς όφελος του ασθενούς.
Μικρότεροι χρόνοι αποκατάστασης και νοσηλείας εντός νοσοκομείου.
Αποτροπή διακομιδής κριτικά πασχόντων ασθενών, αποφυγή ταλαιπωρίας και κινδύνου της ζωής τους.

Υπάρχει ήδη το απαραίτητο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που θα εκπαιδευτεί περαιτέρω στην χρήση και λειτουργία του συστήματος.
Αναμένεται εκσυγχρονισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσοκομείου, ανάπτυξη και εφαρμογή νέων και σύγχρονων ιατρικών τεχνικών, προς όφελος των ασθενών, καθώς και εφαρμογή και υποστήριξη νέων ιατρικών πράξεων σε ασθενείς που μέχρι σήμερα διακομίζονται σε γειτονικά ή κεντρικά νοσοκομεία.

Μοιράσου το άρθρο: