Η ταινία “Πολύ Αργά για να Πεθάνουν Νέοι” σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον
14 Οκτ 2019
Ημερίδα “Αξιολόγηση & Παρεμβάσεις για την Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμπεριφοράς των μαθητών στο Σχολείο”
14 Οκτ 2019

Π. Μαλινδρέτος: Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με χρηματοδότηση Αχιλλοπούλειου

Μοιράσου το άρθρο:

Μόλις 100.000 ευρώ είναι το ποσό που έχει στη διάθεσή του το Νοσοκομείο του Βόλου για να καλύψει τις ανάγκες του μέχρι τέλος του χρόνου, καθώς η διοίκηση της 5η Υγειονομικής Περιφέρειας αναθεώρησε τον προϋπολογισμό της για τα νοσηλευτικά ιδρύματα και 3 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της, τα οποία είχαν προϋπολογισθεί για τα Νοσοκομεία μετακινήθηκαν στην 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια. Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη κίνηση για το Αχιλλοπούλειο θα είναι ο περιορισμός των χειρουργείων και των υλικών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Παύλος Μαλινδρέτος δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την χρηματοδότηση του Νοσοκομείου όπως τον διαβεβαίωσαν από την Υγειονομική Περιφέρεια και το υπουργείο Οικονομικών, απλά άλλαξε ο τρόπος αποδέσμευσης των χρημάτων.

Ειδικότερα ο κ. Μαλινδρέτος ανέφερε ότι στις επαφές που έκανε το Σαββατοκύριακο με το υπουργείο Οικονομικών, τους Βουλευτές και τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ τον διαβεβαίωσαν ότι “αυτά τα χρήματα που αποδεσμεύτηκαν για το Νοσοκομείο του Βόλου δεν είναι το σύνολο που θα μας δοθούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας ή πληρωμών. Μέχρι τώρα υπήρχε ένας τρόπος αποδέσμευσης χρημάτων από προηγούμενη κυβέρνηση. Η νέα κυβέρνηση κάνει μια σταδιακή αποδέσμευση, μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει”, επισήμανε.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: