Μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία ενάντια στα αιολικά
12 Οκτ 2019
Σε φάση ολοκλήρωσης το Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων στο Βελεστίνο
13 Οκτ 2019

Διαβεβαιώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για παραμονή της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Στον βουλευτή της ΝΔ, Χρήστο Μπουκώρο

Μοιράσου το άρθρο:

Δεν υπάρχει καμία σκέψη για μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο σε άλλη περιοχή. Τη συγκεκριμένη διαβεβαίωση παρείχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σε συνομιλία που είχε στη Βουλή με τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μπουκώρο.

Επιπλέον, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, απευθυνόμενος στον βουλευτή Μαγνησίας, επεσήμανε ότι η έλευση σημαντικής δύναμης στελεχών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στο πλαίσιο αναβάθμισης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών, στη βάση ελικοπτέρων του Στεφανοβικείου, πρόκειται να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Μετά και τη νέα διαβεβαίωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής Μαγνησίας έκανε το εξής σχόλιο: «Στη Μαγνησία δεν μπορεί παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαβεβαίωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την παραμονή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Βόλο. Εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι όσοι επιχειρούσαν την απομάκρυνση των πεζοναυτών από τον Βόλο μόνο προσχηματικά επικαλούνταν επιχειρησιακούς λόγους. Τέλος, δεν μπορεί παρά να αισθάνονται δικαιωμένοι όσοι πραγματικά νοιάστηκαν για την παραμονή της ταξιαρχίας στον Βόλο, χωρίς να παρακολουθούν άβουλοι τις εξελίξεις που είχαν δρομολογηθεί».

 

Μοιράσου το άρθρο: