Συνεργασία Διεύθυνσης Αστυνομίας και Δημοτικής Αστυνομίας
8 Οκτ 2019
Έδωσε ζωή μέσα από το θάνατό της 61χρονη Αγγλίδα τουρίστρια
9 Οκτ 2019

Απολογούνται αύριο στον Ανακριτή τα τρία μέλη διεθνούς σπείρας ναρκωτικών

Μοιράσου το άρθρο:

Στο ανακριτή απολογούνται αύριο τα τρία μέλη της διεθνούς σπείρας ναρκωτικών που συνελήφθησαν στις 25 Σεπτεμβρίου δυτικά των Ψαρών από λιμενικού ενώ όπως προέκυψε χρησιμοποίησαν σπηλιά στη νήσο Πιπέρι της Αλοννήσου για να κρύψουν 1.172 κιλά χασίς. .

Οι τρεις άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, δύο 42 ετών και ένας 25, μεταφέρθηκαν χθες από τη Μυτιλύνη όπου κρατούνταν στο Βόλο μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς η ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε στη Μαγνησία και γίνεται ενοποίηση των δικογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε  βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις των νομοθεσιών για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια.

Το τέταρτο μέλος του κυκλώματος, που είχε συλληφθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου  στο Αγκίστρι, ένας επίσης Αλβανός ηλικίας 35 χρονών, ήδη είναι προφυλακισμένος, μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Μοιράσου το άρθρο: