Ομάδα του Ρουβίκωνα έκανε έφοδο στο Γηροκομείο Βόλου
8 Οκτ 2019
Απολογούνται αύριο στον Ανακριτή τα τρία μέλη διεθνούς σπείρας ναρκωτικών
9 Οκτ 2019

Συνεργασία Διεύθυνσης Αστυνομίας και Δημοτικής Αστυνομίας

Μοιράσου το άρθρο:

Συνάντηση των υπευθύνων της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη και του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, κ. Βασ. Καραΐσκου, του διοικητή της Τροχαίας, κ. Θαν. Κουλούρη και του διοικητή του Α.Τ Βόλου, κ. Μπαλατσούκα, πραγματοποιήθηκε χθες (7-10-2019) στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία για την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την καθημερινότητα των πολιτών, όπως η τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ιδιαίτερα στην παράνομη στάθμευση, οι έλεγχοι στη λειτουργία των λαϊκών αγορών και οι έλεγχοι στα καταστήματα για την απαγόρευση του καπνίσματος.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Καραΐσκος υποσχέθηκε ότι η υπηρεσία του θα συνδράμει στην εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών και εκδήλωσε τη βούληση του για αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία στην καθημερινή μάχη που δίνεται προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στον πολίτη.

Μοιράσου το άρθρο: