Περίπατος μνήμης για την Παγκόσμια Μέρα Νόσου Αλτσχάιμερ στο Βόλο
23 Σεπ 2019
Ο Δήμος Καρδίτσας θα λειτουργήσει τον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ
23 Σεπ 2019

Μεγάλη συναυλία αύριο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μοιράσου το άρθρο:

Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας οργανώνει η Δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, το ΕΒΕ Καρδίτσας, και τον Εμπορικό Σύλλογο, αύριο Τρίτη, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία.Το “μοναδικό” εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία είναι τα τρόφιμα τα οποία θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας (με μεγαλύτερη ανάγκη το ελαιόλαδο) τις παιδικές τροφές, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής. Τη συναυλία θα ανοίξουν, ο ο Γιώργος Σαρρής από τους Ζιγκ Ζαγκ και η Λουκία Βαλάση. Θα ακολουθήσουν Καρδιτσιώτες καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετοχής: νότες τους και την υπέροχη μουσική τους. Ειδικότερα θα συμμετάσχουν οι: “Ρεμπέτικη Παρέα”, “Μουσικές αποδράσεις” και οι καλλιτέχνες Αρης Φαλιάγκας, Ρίτσα Πέτσα, Ναπολέων Μουλιάκος και Παναγιώτης Καλπίας.
Στο γραφείο του δημάρχου σήμερα παραχωρήθηκε από τους διοργανωτές συνέντευξη τύπου. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος υπογράμμισε: “Ο Δήμος Καρδίτσας οργανώνει το βράδυ της Τρίτης μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός που έρχεται να στηρίξει πολλές οικογένειες του Δήμου μας που είναι ωφελούμενες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Θα ήθελα να καλέσω τους συμπολίτες μας να έρθουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία και ταυτόχρονα να στηρίξουν το σπουδαίο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου. Να υπογραμμίσω ότι μοναδικό εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία είναι να προσφέρει λίγα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ως δημοτική αρχή θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της προσφοράς και του εθελοντισμού και προσεχώς θα δώσουμε έμφαση σε τέτοιες δράσεις” Ακολούθως εκπροσωπώντας το ΕΒΕ Καρδίτσας ο κ. Γιώργος Στεργιούλης επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο στέκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες και κάλεσε τους πολίτες του νομού και τα μέλη του ΕΒΕ να συμμετέχουν στη συναυλία και στην προσπάθεια που γίνεται,
Ο κ. Απόστολος Σταμούλης εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας είπε ότι ο φορέας που εκπροσωπεί δεν θα μπορούσε να πει όχι στην διοργάνωση, καθώς ο εμπορικός κόσμος έχει πληγεί πολύ από την κρίση και κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν και να προσφέρουν για την εν;iσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.
Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων ν. Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος ξεκίνησε λέγοντας πως η αξία της αλληλεγγύης ήταν, είναι και θα είναι ο φάρος προκειμένου η ζωή να φωτίζεται με ομορφιά.Η Ένωση ήταν και θα είναι αρωγός σε κάθε γεγονός που αφορά στο σύνολο των ανθρώπων και στην κοινωνία του νομού μας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιάκος πλαισιώνονταν από τους αντιδημάρχους κ. Αριστοτέλη . Σπάνια και Ουρανία Σούφλα. Η κ. Σούφλα στάθηκε στους εθελοντές οι οποίοι θα βρίσκονται στα τέσσερα σημεία της πλατείας και θα συγκεντρώνουν τα είδη.

Μοιράσου το άρθρο: