Αφιέρωμα στον Γιώργο Σεφέρη
18 Σεπ 2019
Στους δρόμους και πάλι οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας με πρώτη συγκέντρωση στη Λάρισα
18 Σεπ 2019

Το 6ο Διεθνές Walk For Freedom τον Οκτώβριο στο Βόλο

Μοιράσου το άρθρο:

Η Α21 και το A-team Volos διοργανώνουν το 6ο Διεθνές #WALKFORFREEDOM στο Βόλο. Στις 19 Οκτωβρίου ο Βόλος για δεύτερη χρονιά διοργανώνει το περπάτημα για την ελευθερία, διαδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στα δίχτυα της σύγχρονης δουλείας. Ο Βόλος είναι και πάλι στον Παγκόσμιο χάρτη του walk_for_freedom:
https://www.a21.org/content/walk-home/gpsgiw

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Σάββατο // 19 Οκτωβρίου // Δημαρχείο Βόλου//Προσυγκέντρωση 17:30μ.μ.Ξεκίνημα: 18:00μμ
Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στη Λεωφόρο Λαμπράκη, στην παραλιακή οδό μέχρι το πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου σε μία σιωπηλή πορεία, όπου στο τέλος θα βγάλουμε ομαδικές φωτογραφίες.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:
Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της Α21. Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της Α21, ένα απλό μαύρο ντύσιμο αρκεί.

SOCIAL MEDIA:
Ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ:
Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του Walk For Freedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στο Βόλο.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας:
https://www.facebook.com/events/529727651108007/

Ανυπομονούμε να σας έχουμε μαζί μας.
Η ομάδα της Α21

Μοιράσου το άρθρο: