Πάνω από 2εκ. ευρώ σε Δήμους της Μαγνησίας για λειτουργικές δαπάνες
17 Σεπ 2019
Αδέρφια συνελήφθησαν στο Βόλο με πάνω από 100 δόσεις ηρωίνης
17 Σεπ 2019

Διακοπή κυκλοφορίας στα Αστέρια Αγριάς

Μοιράσου το άρθρο:

Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς, στο ύψος τηε θέσης “Αστέρια” Αγριάς από χτες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και εώς τις 11 Νοεμβρίου 2019, τέθηκε σε ισχύ με απόφαση του Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Μιλτ. Αλεξάκη που εκδόθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει για όλο το 24ωρο, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου εργασιών κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη θέση “Αστέρια Αγριάς” της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34), με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων επί της Παραλιακής οδού θα διεξάγεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά από το εναπομείναν τμήμα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αγριά της Ε.Ο Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος – Ε.Ο.34) με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Αγριά προς Βόλο δια μέσω των οδών Ολυζώνος, Νηλείας, Αγίου Αθανασίου και Περιφερειακής οδού, με μονοδρόμηση της σήραγγας της περιφερειακής οδού, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής καθώς και ρύθμιση με κίνηση προτεραιότητας κατά μήκος της ανωτέρω διαδρομής.

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά λόγω μονοδρόμησης της σήραγγας της Περιφερειακής οδού, δια μέσω των οδών Αλκίππης, Ροστώβ, Ελύτη κτλ προς την Παραλιακή οδό.

Εξαιρούνται τα οχήματα της ΑΓΕΤ τα οποία θα διέρχονται από άνοιγμα πλάτους τριών μέτρων παραπλεύρως της νησίδας.

Μοιράσου το άρθρο: