Συνεργασία Αγοραστού – Μπέου για την πορεία των έργων του Βόλου
16 Σεπ 2019
Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας
17 Σεπ 2019

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια Γάλλων περιπατητών στο Βένετο

Μοιράσου το άρθρο:

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια έξι τουριστών περιπατητών, οι οποίοι αποκλείστηκαν σε δύσβατη περιοχή, πριν το Βένετο  και εντοπίστηκαν στις 5 σήμερα (16-9-2019) το απόγευμα. Πρόκειται για έξι Γάλλους – μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι 65 και 60 ετών – ενώ δύο είναι επαγγελματίες περιπατητές, που εδώ και μήνες κάνουν πορείες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από την Πορτογαλία και καταλήγοντας στην Ελλάδα.

Το γκρουπ των τουριστών ξεκίνησε χθες Κυριακή από το Πουρί, με στόχο να φτάσει στο Βένετο, που είναι μια δύσβατη περιοχή. Ωστόσο, τους τελείωσαν το νερό και τα τρόφιμα και λόγω του δύσβατου της περιοχής αποκλείστηκαν σε ένα σημείο αρκετά πριν το Βένετο.

Ένας από τους άνδρες ευτυχώς, κατάφερε στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι να φτάσει στο Βένετο και ζήτησε βοήθεια. Ενημερώθηκαν το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Λάρισα και μετά τις 3 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι έρευνες.

Τελικά, οι εγκλωβισμένοι τουρίστες περιπατητές εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν σε δρόμο όπου τους περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι ίδιοι ωστόσο, δεν θέλησαν να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Όλοι τους πάντως, ήταν καλά στην υγεία τους, με εξαίρεση το πιο μεγάλο σε ηλικία ζευγάρι που ήταν αφυδατωμένοι και μαζί με τους υπόλοιπους έμειναν μέχρι το βράδυ στην πλατεία του Βένετου.

Μοιράσου το άρθρο: