Νεκρός με τραύματα στο λαιμό 66χρονος ιδιοκτήτης οινοποιείου στην Αργαλαστή
14 Σεπ 2019
Συνάντηση δημάρχου Σκοπέλου με φορείς της Μαγνησίας για θέματα του νησιού
15 Σεπ 2019

Απανθρακωμένο πτώμα στα Πλατανίδια-Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του 62χρονος

Μοιράσου το άρθρο:

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 62χρονος από τα Πλατανίδια όπως φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία. Το πτώμα του βρέθηκε απανθρακωμένο πλήρως μέσα στο αυτοκίνητό του που καταστράφηκε κι αυτό ολοσχερώς από τη φωτιά, μέσα σε ένα ελαιοπερίβολο στην περιοχή των Πλατανιδίων.  Πρόκειται για τον Κ.Δ. 62 ετών, ο οποίος ήταν στην ουσία άνεργος και συζούσε με τη σύντροφό του, στο σπίτι της, που βρίσκεται κοντά στο σημείο που επέλεξε να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με μαρτυρίες μάλιστα, χθες βράδυ, το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό.

Ο δρόμος που οδηγεί στο κτήμα είχε αποκλειστεί από το πρωί

Ειδικότερα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε σήμερα στις 10:10 το πρωί  από εργάτες σε παρακείμενα κτήματα, ότι καιγόταν ένα αυτοκίνητο. Επί τόπου έσπευσε με δύο υδροφόρα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες, παρουσία του διοικητή Χαράλαμπου Πόζογλου. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στο αυτοκίνητο όπως και σε δύο δένδρα στο ελαιοπερίβολο που είχε πιάσει φωτιά και εντόπισαν το πτώμα του άνδρα στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο σε μεγάλο βαθμό. Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, την αστυνομία ενώ ενημερώθηκε και η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 62χρονος αντιμετώπιζε χρόνια οικονομικά προβλήματα. Δεν είχε στενούς συγγενείς, δεν διέθετε δικό του σπίτι και γενικά χαρακτηρίζεται ως ένας μοναχικός άνθρωπος, ο οποίος εργαζόταν  περιστασιακά, σε υδραυλικές και άλλες εργασίες. Εξαιτίας της άσχημης οικονομικής του κατάστασης μάλιστα, το καλοκαίρι σκεφτόταν να μεταναστεύσει στη Γερμανία για δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα για την κηδεία του 62χρονου ενδέχεται να αναλάβει ο Δήμος.

 

Μοιράσου το άρθρο: