Διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 100 χρόνια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
12 Σεπ 2019
Εκδήλωση στο Μορφοβούνι Δ. Λίμνης Πλαστήρα για τους ανέργους και τις ευκαιρίες απασχόλησης
12 Σεπ 2019

Αγιασμός έναρξης του σχολικού έτους στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης

Μοιράσου το άρθρο:

Την Τετάρτη 11/9, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019 – 2020 και τα εγκαίνια της ανακαινισμένης του αυλής. Την Ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος μίλησε για το σχολείο, το έργο που επιτελείται καθημερινά, τους στόχους που τίθενται για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κτιρίου, τον ζήλο που επιδεικνύουν οι παιδαγωγοί και τις ευκαιρίες που έχουν καθημερινά τα παιδιά να μαθαίνουν.

Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Βασιλεία Κοντομέρκου, ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών της αυλής. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, ο οποίος δήλωσε τη πρόθεσή του για πλήρη ανακαίνιση του Σταθμού, τόνισε τη σημασία που κατέχει στη ζωή του παιδιού το πρώτο του σχολείο, ευχαρίστησε το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά και ευχήθηκε μια καλή σχολική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης μας καθώς και πλήθος κόσμου.

 

Μοιράσου το άρθρο: