Διαφωνία Εμποροϋπαλλήλων με πραγματοποίηση Λευκής Νύχτας στο Βόλο
27 Αυγ 2019
Επιτροπή Εκπαιδευτικών ΠΑΜΕ: Ανυποχώρητος αγώνας για τη μονιμοποίηση των αναπληρωτών
28 Αυγ 2019

52χρονος εκπαιδευτικός πέθανε ενώ έκανε βόλτα στην παραλία του Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες βράδυ, από ανακοπή καρδιάς, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία του Βόλου, ένας 52χρονος εκπαιδευτικός, άτομο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην κοινωνία της πόλης. Πρόκειται για τον Αντώνη Ανδριανίδη, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής και υποδιευθυντής στο 2ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας.
Ο 52χρονος εκπαιδευτικός Αντώνης Ανδριανίδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην εκπαιδευτική κοινότητα και ο θάνατός του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, μη μπορώντας συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές να πιστέψουν την θλιβερή είδηση. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 10:30 π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου.
O εκλιπών είχε συνεργαστεί με την ΕΡΤ Βόλου, τόσο για την μεγάλη διοργάνωση “Μέρες Ραδιοφώνου”, αλλά και μέσω του θεσμού της μαθητείας, αφού ήταν ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός για τους μαθητές που έκαναν την εκπαίδευσή τους- μαθητεία στο δημόσιο ραδιόφωνο του Βόλου.
Η ΕΡΤ Βόλου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Αντώνη Ανδριανίδη

Συλλυπητήρια της ΔΔΕ Μαγνησίας

Σε ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Αντώνη Ανδριανίδη:

“Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο και αιφνίδιο χαμό του εκπαιδευτικού Αντώνη Ανδριανίδη. Ο Αντώνης μας, όπως αποκαλούνταν συνήθως από τους συναδέλφους του, ο δάσκαλος Ανδριανίδης, όπως αποκαλούνταν από τους μαθητές του, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Η εκπαιδευτική κοινότητα στερείται ενός ταλαντούχου καθηγητή, ενός εξαίρετου επιστήμονα, ενός προικισμένου ηγέτη, ενός αδελφικού φίλου, ενός Ανθρώπου. Στερείται ενός εκπαιδευτικού ο οποίος τίμησε στο έπακρο το λειτούργημά του. Μόνη παρηγοριά για όλους μας είναι η θύμηση του χαμόγελου και η παρακαταθήκη του παραδείγματός του.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας εκφράζει στους οικείους του, στους συναδέλφους του, στους μαθητές του, θερμά συλλυπητήρια”

Μοιράσου το άρθρο: