Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη δωρεάν σίτιση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
26 Αυγ 2019
Δήλωση του Ιάσονα Αποστολάκη για την προστασία του περιβάλλοντος με αφορμη την ορκωμοσία ΔΣ
26 Αυγ 2019

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Σκιάθου

Μοιράσου το άρθρο:

Στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (25-8-2019) η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, την εκδήλωση τίμησαν οι βουλευτές του νομού Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ζλατούδης, η αναπληρώτρια Πρέσβης της Πρεσβείας της Αυστρίας Martina Hermann και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαριάνθη Αναστασιάδου.
Χαιρετισμό απέστειλε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, και οι βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος και Ζέττα Μακρή.

Στην ορκωμοσία ορίστηκε ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σκιάθου πατήρ Γεώργιος Σταματάς.

“Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας. Μας εμπιστευθήκατε δίνοντάς μας την εντολή να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και θα το κάνουμε με σύνεση, δικαιοσύνη και εντιμότητα. Την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάμε δουλειά, ενωμένοι όλοι μαζί, με κοινό στοχο το νησί μας να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε όλους δίπλας μας!” ‘ηταν το πρώτο μήνυμα του Δημάρχου.

 

Σε ανάμνηση της μέρας ο Δήμαρχος χάρισε ως αναμνηστικό σε όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου το ακριβές αντίγραφο του αρχαίου νομίσματος της Σκιάθου.

Μοιράσου το άρθρο: