Γιατί οι ρομά 200 χρόνια έμειναν στο περιθώριο της ελληνικής επικράτειας;
22 Αυγ 2019
Ματαιώθηκε η επικύρωση της δημοπρασίας
22 Αυγ 2019

Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αλμυρού τέλεσε ο μητροπολίτης Δημητριάδος

Μοιράσου το άρθρο:

Η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αλμυρού  κ. Ευαγγέλου Χατζηκυριάκου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και των μελών των νέων Συμβουλίων των Κοινοτήτων του Δήμου Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε χθες (21-8-2019) στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παρουσία του Ιερού Κλήρου της περιοχής, των τοπικών Βουλευτών και εκπροσώπων των Αρχών.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο υγεία και δύναμη, «για ν’ ανταποκριθείτε στο έργο που ο λαός σάς εμπιστεύτηκε, με την Χάρη του Θεού. Ο Δήμος Αλμυρού έχει όλες τις προϋποθέσεις οι κάτοικοί του να ευημερούν, να εργάζονται φιλότιμα και να χαίρονται την πρόοδο του τόπου και των οικογενειών τους. Έχετε καθήκον ν’ ανταποκριθείτε σ’ αυτά που ο λαός ζητά από εσάς. Σε ό,τι μάς αφορά, θα είμαστε συνεργοί σε κάθε καλό και, έχοντας πλήρη επίγνωση των διακριτών ρόλων, όπου χρειαστεί θα συμπράττουμε, για το καλό του τόπου και του λαού μας».

 

Μοιράσου το άρθρο: