Πρόσκληση για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Tour Natur 2019» στο Ντίσελντορφ από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας
22 Αυγ 2019
Δώδεκα άτομα μόνιμο προσωπικό προσλαμβάνει ο ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας
22 Αυγ 2019

Ενισχύεται με μόνιμο προσωπικό η ΔΕΥΑΜΒ

Μοιράσου το άρθρο:

Με 23 άτομα προσωπικό ενισχύεται η ΔΕΥΑΜΒ από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Οι νέοι εργαζόμενοι περιλαμβάνονται  στους οριστικούς πίνακες διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/ 2018 του ΑΣΕΠ και θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι νέοι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν διάφορες θέσεις είναι μεταξύ άλλων γραμματείς, καταμετρητές, ταμίες, οδηγοί, πολιτικός μηχανικός, ηλεκτρολόγοι και χημικός.
Η ΔΕΥΑΜΒ λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις του ισχύοντος Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, απέστειλε αίτημα για την πλήρωση 28 θέσεων διαφόρων κατηγοριών ενώ είχε λάβει σχετική απόφαση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 20-1-2017.
Ακολουθώντας τις διαδικασίες, η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε από τους διοριστέους να αποστείλουν υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της συγκεκριμένης θέσης πρόσληψης στην Επιχείρηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από τους 28 συνολικά προσληπτέους, αποδέχθηκαν την πρόσληψη οι 23 . Για τους υπόλοιπους πέντε που δεν δέχθηκαν την πρόσληψη, η ΔΕΥΑΜΒ ζήτησε με έγγραφό της στον ΑΣΕΠ να της γνωστοποιήσει τους επόμενους επιτυχόντες στον πίνακα κατάταξης, της κάθε κατηγορίας και ειδικότητας.

«Η πρόσληψη των 23 υπαλλήλων θα δώσει ανάσα στο υπάρχον προσωπικό της επιχείρησης» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιος Παπαευσταθίου, επισημαίνοντας ότι γίνονται κινήσεις της Επιχείρησης προς τον ΑΣΕΠ για να γίνουν και οι πέντε προσλήψεις που υπολείπονται, στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης.

Μοιράσου το άρθρο: